Sagt om boken

Så här har läsare tyckt
Susan

Vilken underbar, stark och sårbar bok! Jag har aldrig upplevt sorgen av att förlora ett barn, men jag har förlorat andra viktiga människor i mitt liv och jag slås av hur mycket all sorg har gemensamt, även om all sorg samtidigt är olika från individ till individ.

Boken är upplagd på ett mycket fint sätt, med dikt och verklighetsbeskrivande texter blandat. Och det är inte för mycket skrivet per sida, vilket gör att jag hinner sjunka in i de nyss lästa ordens innebörd medans jag bläddrar fram till nästa sida. Pausen mellan bladen är väldigt viktig, för att verkligen gripas av innehållet.

De få orden per sida, ger utrymme åt det målande språket Marie använder sig av. Och innehållet är vackert och universellt smärtsamt, jag kan lätt översätta smärtan till min egen. Och tacksamheten för det som givits, även om jag inte förstod det förrän efteråt.

Hoppa till verktygsfältet